1. Comerţul electronic

Toate materialele, produsele şi serviciile Hempworld ce sunt oferite pe paginile de internet ale SITE-ULUI sunt oferite pe baza acestor Termeni şi Condiţii. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii implicit. Site-ul Hempworld pune la dispoziţia clienţilor săi numai produse de calitate, atestate si recunoscute la nivel international de specialisti in medicina si cosmetica.

2. Drepturile de autor

Conţinutul acestui site – texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date – este proprietatea S.C. Hemptraditional S.R.L. şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul PROPRIETARULUI a oricăror din elementele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare.

3. Confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Hempworld, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

De asemenea, Hempworld este în concordanță și cu noile norme GDPR cu privire la protecția datelor personale în interiorul Uniunii Europene.

Pentru mai multe detalii despre legea 677/2001 – CLICK AICI
Pentru mai multe detalii legate de noile norme GDPR – CLICK AICI

De asemenea, pentru a observa mai atent cum funcționează site-ul în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale ale clienților și vizitatorilor, priviți secțiunea POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

4. Declinarea responsabilităţii

Activitatea de comercializare şi distribuţie din oferta site-ului este condiţionată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă. PROPRIETARUL SITE-ULUI nu poate fi facut responsabil în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

 

5. Garanţie

„Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.

 

6. Politica de Retur

Clienţii pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original nedeschis, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ATENTIE. Produsele pot fi reprimite doar în aceeași stare în care au fost trimise, nedesfăcute, nefolosite, în ambalajul original.

 

7. Comanda şi disponibilitatea

Dupa ce ati plasat o comanda pe site-ul nostru, veti fi contactat in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fii onorata in termen de maxim 48 h. Onorarea tuturor comenzilor înregistrate va fi realizată în timpul cel mai scurt, precedată de email-ul de confirmare. Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzieri în îndeplinirea obligaţiilor noastre care se datorează unor motive în afara controlului nostru. Dacă nu putem să vă îndeplinim cererea vă vom anunţa cât de curând posibil. Toate comenzile se pot realiza în limita stocurilor disponibile.

 

8. Modalităţile de plată

Pentru plăţile făcute de pe teritoriul României vă punem la dispoziţie următoarele modalităţi: Transfer Bancar, Ramburs, Card Bancar. Pentru plăţile făcute din afara României vă punem la dispoziţie următoarele modalităţi: Transfer Bancar, si Card Bancar

Online cu card bancar prin EuPlatesc

(Visa/Maestro/Mastercard)
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin Transfer Bancar

În cazul în care nu dispuneţi de card de debit/credit sau cardul dumneavoastră nu este acceptat pentru plata online, aveţi posibilitatea să plătiţi produsele printr-un simplu transfer bancar. Comanda va fi procesată după primirea confirmărea plăţii şi vă notificăm prin e-mail (sau prin excepţie telefonic) privind livrarea comenzii.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii facturii proforme, în unul din conturile de mai jos:

Nume firmă: S.C. Hemptraditional SRL.
Cont Lei: RO28INGB0000999906196864
Cont Euro: RO36INGB0000999906855932
Cont Trezorerie:
Cod unic înregistrare: CUI RO 36448219
Nr. Registrul Comerţului: J12/3150/2016

Plata prin Corespondenţă Ramburs

După finalizarea comenzii pe site veţi fi contactat telefonic de către unul dintre operatorii noştrii care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare. Timp de livrare: maxim 48h de la confirmarea comenzii. Livrarea prin curier este disponibilă pe întreg teritoriul României. Plata se face la primirea coletului, la domiciliul clientului.

Plata prin Card Bancar

Am implementat platforma de plăţi cu Cardul, pentru ca tu să te bucuri de tranzacţii mai rapide şi mai sigure folosind cardul tău Visa, Visa Electron, Mastercard sau Maestro.

 

9. Litigii

Litigiile apărute între utilizatorii acestui site şi PROPRIETARUL SITE-ULUI vor fi rezolvate pe cale amiabilă. In cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau europene.

 

10. Reclamaţii

Pentru orice reclamaţii privitoare la produsele serviciile oferite de noi sau pentru orice tip de altă reclamație în legătură cu PROPRIETARUL vă rugăm să vă adresaţi către noi pe adresa de email specificată la secțiunea de contact.