Târguri în luna mai, unde puteți găsi cosmeticele noastre de cânepă?

Târguri în luna mai, unde puteți găsi cosmeticele noastre de cânepă?

Luna aceasta ne puteți vizita în capitala Poloniei, Varșovia – de două ori!  În primul rând la
KANABA FAIR , unde vă veți bucura de o atmosferă plăcută. Misiunea acestui eveniment este promovarea și dezvoltarea pieței cannabisului. Cannabisul este singura planta care ne poate servi ca hrană, combustibil, material pentru îmbrăcăminte, hârtie, ajutor în construirea unei case sau construirea unei mașini. Cannabisul poate fi utilizat în majoritatea industriilor, precum și în medicină. În acest moment, totuși, folosim doar într-o mică măsură această plantă puternică. Misiunea noastră este să aducem schimbarea! Evenimentul are loc la Zoo Market, 11-12 mai. Ne vedem acolo!

Mai multe informații: http://kanabafair.com/en/

0 săptămână mai târziu, 18-19 mai are loc Târgul Internațional de Farmaceutică și Congresul Terapiei Sigure. Acest eveniment este destinat profesioniștilor din domeniul medical și farmaceutic și studenților. Evenimentul se concentrează pe farmacoterapia eficientă pentru vârstnici, tratamentul și terapia sigură în utilizarea de medicamente biologice, medicamente din cânepă și altele.

Mai multe informații: https://pharmacyshow.pl/the-congress/

La ambele evenimente, vom fi încântați să va prezentăm produsele noastre bio și naturale de cea mai buna calitate. Cele mai multe produse poartă certificatul CPK emis de KEZ o.p.s. – prima organizație cehă acreditată pentru control și certificare pentru produsele cosmetice naturale și organice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *