Festival expozitie

Târgul internațional Canapa Mundi la Roma

Cel mai mare eveniment din Italia în care cânepa va fi în centrul atenției va avea loc în perioada 15-17 februarie 2019, la Roma.

Ne puteți găsi la STANDUL nr. E4 !!! Vom prezenta produsele noastre uimitoare, cosmetice naturale și organice din cânepă.

Succesul este garantat pentru expozanți. Oportunitatea de a descoperi lucruri intersante și de a te distra, într-o atmosferă comodă pentru vizitatori. Ia și tu parte la transformarea culturală a societății noastre și la dezvoltarea unui domeniu atât de important pentru economia noastră. Este un punct de întâlnire pentru producători, consumatori, distribuitori, comercianți cu amănuntul, organizații nonprofit, clienți noi și vechi din întreaga lume. Prin standuri, conferințe, spectacole video, expoziții și ateliere de lucru vom fi introduși în lumea  produselor alimentare, vestimentare, bioplastice, produse vegetale, produse cosmetice, tehnici de construcție, instrumente pentru consumatori și pacienți.

Canapa Mundi este celebrarea plantei care, prin definiție, este sinonimă pentru putere, rezistență, sănătate bună, respect pentru mediu și rădăcinile noastre istorice.

Din toate colțurile lumii, din toate domeniile cunoașterii și vieții de zi cu zi, toate drumurile duc la Canapa Mundi.

Mai multe informatii la www.canapamundi.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *