Beneficii, Ingrijire, Piele atopică, Piele uscată

Sare de la Marea Moartă în cosmeticele pe bază de cânepă

Marea Moartă este cea mai bogată sursă de substanțe medicinale din lume. La vărsarea râului Iordan se întâmplă un fenomen interesant – apa nu se varsă în mare ci direct se evaporă. Prin evaporarea apei se formează cristale concentrate de sare de o calitate superioară. Apele Mării Moarte conțin un număr impresionant de 21 de minerale benefice. Se întâlnesc 80% minerale și doar 20% sare, pe când apa de mare de obicei conține 97% sare și doar 3% minerale. Sarea de la Marea Moartă este rezultatul natural al evaporării apei. Cristalele rezultate sunt bogate în minerale cum ar fi magneziu, calciu, sodiu, brom, iod și potasiu.

Beneficiile sării de la Marea Moartă sunt extraordinare, datorită conținutului ridicat de minerale, ajutând în tratarea afecțiunilor reumatice și respiratorii. Aceste efecte sunt cunoscute încă din epoca medievală. Sarea este benefică în cazul bolilor de piele cum ar fi eczema atopică, psoriazis sau acnee. Pielea rămâne proaspătă și relaxată, cu o senzație fină și catifelată. Băile cu sare de la Marea Moartă ajută la procesul de detoxifiere și regenerare a pielii, curăță blând și susține o bună circulație a sângelui.

Image result for bodycann body milk

După baie este necesară rehidratarea pielii.

Alegerea perfectă este folosirea cosmeticelor pe bază de sare de la Marea Moartă. Conținutul ridicat de oligoelemente și minerale hrănesc pielea și ajută la refacerea ei. Bodycann Lapte de corp este un asemenea produs. Acesta conține, pe lângă sare de la Marea Moartă, încă 16 substanțe naturale. Datorită conținutului de ingrediente naturale, laptele de corp hrănește, hidratează și calmează pielea.

Atopicann cremă este un alt produs destinat îngrijirii pelii cu tendință spre eczeme sau psoriazis. Aplicarea regulată poate îmbunătăți substanțial aspectul pielii. Ambele produse sunt certificate CPK, fiind potrivite și copiilor sub 3 ani – produse vegane

Related Posts

One thought on “Sare de la Marea Moartă în cosmeticele pe bază de cânepă

  1. Mario spune:

    Foarte interesant !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *