Piele uscată

Protejează-ţi pielea în timpul iernii cu produsele cosmetice din cânepă… şi îţi va fi recunoscătoare

Se face din ce în ce mai frig, iar pielea ta devine mai exigentă, având nevoie de o îngrijire specială. Acum, mai mult ca oricând, îţi trebuie produse hrănitoare pe care să le foloseşti din cap până în picioare pentru a-ţi proteja pielea de uscare. Iar gama noastră largă de produse naturale pe bază de cânepă reprezintă soluţia ideală. Cu cât temperaturile sunt mai scăzute şi vremea mai rece, cu atât mai mult va suferi şi pielea ta. În mod obişnuit, perioadele de toamnă şi iarnă determină schimbări ale pielii, cea grasă devenind normală, iar cea normală se usucă şi, uneori, apar mâncărimi.

Faţa şi decolteul au nevoie de o îngrijire specială, iar acest lucru îl vei obţine utilizând creme cu o consistenţă mai densă, ce oferă o bună hidratare şi protecţie împotriva afectării pielii. Cremele noastre naturale Cremcann au această caracteristică şi îţi vor menţine pielea confortabil de suplă şi hrănită. Nu în ultimul rând, buzele au şi ele tendinţa de a se usca şi crăpa în anotimpul rece. Lipsticann este alegerea potrivită şi nu te va dezamăgi. Conţinutul ridicat de ulei din seminţe de cânepă şi extract din seminţe de cânepă, împreună cu ceara de albine şi untul de Shea, îţi vor lăsa pielea delicată a buzelor suplă, moale şi protejată împotriva crapării.

cremcann

Deşi pielea corpului este protejată de îmbrăcăminte, n-ar trebui să uităm nici de ea. Pielea este totuşi cel mai mare organ al corpului uman şi, cu o îngrijire regulată, te va răsplăti cu frumuseţea ei. Foloseşte după fiecare baie laptele de corp Bodycann ce conţine 16 ingrediente naturale şi vei avea o piele mai fină şi reîntinerită. Pentru o îngrijire mai intensă, încearcă uleiul natural din seminţe de cânepă Cannol, ce conţine 99.4% ingrediente pe bază de cânepă.

Pentru zonele cu piele foarte uscată, cum sunt coatele, genunchii, călcâiele sau gambele, alege unguentele pe bază de cânepă, care hidratează intens şi hrănesc în profunzime, îndepărtând senzaţia neplăcută de piele care “strânge”. Produsul nostru minune, unguentul organic cu cânepă Balcann, este special creat pentru a face această treabă grea. Este 100% natural, conţine 44% ingrediente pe bază de cânepă, fiind potrivit şi pentru îngrijirea suplimentară a pielii cu tendinţă la eczema atopică şi psoriazis. În oferta noastră vei găsi de asemenea unguentul şi în varianta cu scoarţă de stejar – ideal pentru pielea cu tendinţă la crăpare. Încearcă unguentul organic Balcann cu scoarţă de stejar.

În timpul iernii, pielea are tendinţa să fie mai uscată şi, de asemenea, mai predispusă la roşeaţă, fisuri şi sensibilitate generală. Îngrijeşte-o cu dragoste şi nu uita să o protejezi.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *