Kolacz
Denumirea „kołacz” se referă la termenul vechi-polonez al obtinerii hranei cu o roată de piatră grea („kołacz” derivă din „koło”, care înseamnă roată) în timpul presării uleiului de cânepă. În acest fel, se obțin două produse alimentare: uleiul de cânepă presat la rece și „kołacz” de cânepă, ce poate fi consumat in diferite moduri .
Datorită valorilor nutritive ale cânepii. „Kołacz” de cânepă (turta de cânepă) este un plus excelent la gustari sau mese precum smoothie, iaurt, fructe proaspete și congelate sau cereale.
Datorită conținutului ridicat de nutrienți, consumul chiar și a unei cantități mici de „kołacz” are un efect pozitiv asupra funcționării organismului nostru.
Turta poate fi, de asemenea, un substitut sănătos pentru făină atunci când coaceți prăjituri, pâine sau pizza.
Cele mai importante proprietăți ale „kołacz” sunt:
- conținut foarte mare de fibre dietetice (38,2 g în 100 g),
- efect benefic asupra motilității intestinale și este, de asemenea, o metodă naturală de slăbire, deoarece provoacă senzația de satietate, conținut ridicat de proteine (18,5 g în 100 g), carbohidrați (61,5 g în 100 g) și acizi grași esențiali; conține vitaminele A, B2, E și niacină. „Kołacz” este un produs organic și nu conține aditivi artificiali.
Condiții de păstrare: depozitați într-un loc întunecat și uscat, la temperatura sub 35 ° C.
Se poate consuma zilnic o lingurita rasa de fibre, amestecate in musli, shake-uri, salate sau in retete de paine si biscuiti.
In dieta se pot consuma simplu cu apa sau iaurt, dimineata.
Greutate netă: 250 g
Recenzii
Nu există încă recenzii.