Picioare mai ușoare cu ajutorul cosmeticelor din cânepă

Picioare mai ușoare cu ajutorul cosmeticelor din cânepă

Picioare obosite, grele, cu senzaţie de tensiune sau chiar edeme. Sau acel aspect deprimant de vene dilatate. Problemele datorate unei insuficienţe venoase în stadii incipiente pot fi diverse. Și dacă venele varicoase sunt parte din moştenirea ta genetică, este recomandabil să începi din timp să ai grijă de picioarele tale.

O îngrijire simplă, chiar la tine acasă, îţi va aduce relaxarea picioarelor, iar acestea îţi vor fi recunoscătoare. O dată pe săptămână, răsfaţă-ţi picioarele chinuite de tocurile înalte şi pantofii incomozi, indiferent dacă lucrezi în picioare sau stând jos.

Pregăteşte o baie de 10 minute pentru relaxarea picioarelor. Adaugă în apă câteva picături din uleiul 100% natural Cannol. Acesta conţine acizi graşi esenţiali nesaturaţi Omega 3-6, vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, fitosteroli, fitine şi o serie de minerale importante. Uleiul de cânepă este perfect pentru îngrijirea, hidratarea şi relaxarea picioarelor tale.

După baie, şterge bine picioarele şi masează-le cu o cremă emolientă sau lapte de corp. Laptele de corp Bodycann cu sare de la Marea Moartă şi ingrediente naturale hrăneşte, hidratează şi calmează intens pielea picioarelor. Pont: masează picioarele folosind vârful degetelor, astfel, corpul tău se va elibera treptat de stres.

Pentru picioarele grele şi foarte obosite, ai un ajutor de nădejde: gelul Varicann Q10 cu argint coloidal. Acest gel înlătură şi senzaţia de piele întinsă, oferindu-i relaxare , mai ales după statul prelungit în picioare, pentru gravide şi persoane supraponderale. De asemenea, este ideal pentru îngrijirea pielii celor cu vene varicoase.

Marele său avantaj este reprezentat de combinaţia unică de 17 ingrediente, printre care: uleiul din seminţe de cânepă şi extractele din seminţe de cânepă, viţă de vie, nucul vrăjitoarelor (Hamamelis virginiana), Centella Asiatica, Hesperidină, sulfină galbenă (Melilotus officinalis), ghimpe pădureţ (Ruscus aculeatus), castan sălbatic, Gingko biloba şi altele. Gelul Varicann Q10 se absoarbe rapid, nu este gras, este incolor şi este potrivit pentru o utilizare discretă în orice moment al zilei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *