Ingrijire

O piele tânără la orice vârstă – uleiul de cânepă este soluția!

Cum ne păstrăm pielea tânără?

Din primul moment în care ajungem pe lume pielea intră în procesul oxidativ. Este un proces care nu poate fi oprit. Pe măsură ce înaintăm în vârstă pielea își pierde treptat capacitatea de regenerare. Oxigenul ajunge tot mai greu în celule, pielea este mai puțin hidratată și își pierde rezistența și elasticitatea.

Vestea bună este că putem diminua efectele acestui proces – cu o dietă sănătoasă, folosirea cremelor cu protectie UV și îngrijirea adecvată a pielii.

Vârsta 30+

La această vârstă este bine să facem o reevaluare a stilului de viață și să ne îngrijim mai atent pielea. De la 30 de ani corpul începe să reducă producția de lipide, iar grăsimea de protecție  de  sub piele este tot mai redusă. Nivelul de colagen scade, de asemenea, și încep să apară primele riduri. Este timpul pentru hidratare! Crema naturală Cremcann Q10 vă va ajuta în acest proces. Nivelul ridicat de coenzima Q10 și acizii grași nesaturați Omega 3-6 susțin regenerarea, previn apariția ridurilor și protejază împotriva radicalilor liberi. Cremcann Q10 conține esența naturii. Conține 17 substanțe naturale care dau o senzație de prospețime.

Cremcann-Q10

Vârsta 40+

Acum veți descoperi că pielea își pierde din elasticitate și din hidratare. Celulele încep să obosească și asimilează nutrienți într-un ritm mai lent. Pielea are nevoie de și mai multă atenție și îngrijire. Este recomandată folosirea produselor anti-aging. Răsfățați-vă cu o cremă de foarte bună calitate! Cremcann Hyaluron redă pielii volumul pierdut, reducând astfel profunzimea ridurilor. Cremcann Hyaluron conține o combinație unică a 3 tipuri de acid hialuronic, unul cu masă moleculară mică și două cu masă moleculară mare.

Acidul hialuronic are efect regenerativ și stimulează formarea de celule noi. Rezultatul este o piele hidratată și elastică, cu un aspect vizibil întinerit.

Ce vârstă are tenul dumneavoastră?

Încercați testul ciupitului. Prindeți pielea de pe mână între degetul mare și arătător și țineți timp de 10 secunde. După intervalul de timp necesar ca pielea să revină la forma inițială:

  • imediat – vârsta biologică a pielii este la 20 de ani;
  • 2 secunde – vârsta biologică este la 30 de ani;
  • 3 secunde – 40 de ani;
  • 4 secunde – 50 de ani.
   La vârsta de 60 de ani pielea își revine după 5 secunde sau chiar mai mult

Simte-te bine în pielea ta! Alege varianta naturală cu Annabis!

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *