Livrare

După plasarea comenzii, aceasta va fi procesată şi expediată în cel mult 24-48 ore pentru cele mai multe dintre produsele noastre. Livrarea se face prin curier rapid la adresa specificată si costul este de 20 de lei/kg . Pentru livrarea prin Posta Romana, taxa de livrare incepe de la 12 lei, in functie de greutate, valoare ramburs si distanta.

Livrare Cluj-Napoca si zona metropolitana Floresti, Gilau, Baciu, Dezmir, Sanicoara, Apahida, Feleacul – 15 lei prin RPD Curier.

Pentru livrarea în străinătate trebuie să vă adaptați la condițiile și prețurile EU.

 

Politica de Retur

„Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.

Clienţii pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original nedeschis, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ATENTIE. Produsele pot fi reprimite doar în aceeași stare în care au fost trimise, nedesfăcute, nefolosite, în ambalajul original.