Festival expozitie, Nutriție, Piele atopică, Piele uscată, Ulei de cânepă

International Hemp and Cannabis Fair Canapa Mundi în Roma

Festivalul Canapa Mundi, cel mai amplu eveniment de acest gen din Italia va avea loc în perioada 16-18 Februarie 2018 în Roma, pe o suprafață totală de  7500 m2, cu prezența a peste 120 de expozanți.

Pe noi ne puteți găsi la Standul nr. H29!!! Vă vom prezenta noi unguente cu cânepă, cu până la 52% ingredient din cânepă și multe alte produse natural extraordinare.

Este o garanție a succesului pentru expozanți. Oportunitatea pentru informație, distracție și tot dichisul pentru vizitatori. Contribuția la transformarea culturală a societății noastre și la dezvoltarea unei ramuri așa de importante a economiei. Este un punct de întâlnire pentru producători, consumatori, cultivatori, distribuitori, retail-eri, organizații non-profit, clienți mai vechi și mai noi din toată lumea.

Related image

 

Prin standuri, workshop-uri, conferințe, show-uri video, expoziții vom putea descoperi produse alimentare, bio-plastice, agricole, cosmetice, haine, instrumente pentru consumatori sau pacienți.

Canapa Mundi este sărbătoarea plantei care prin definiție reprezintă forță, rezistență, sănătate, respect pentru mediu și rădăcini istorice.

De peste tot din lume, din fiecare ramură a cunoașterii și din viața de zi cu zi, toate drumurile duc la Canapa Mundi.

Mai multe informații pe www.canapamundi.com

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *