Despre noi

Îmbunățățește-ți fiecare aspect al vieții cu ajutorul produselor noastre de îngrijire corporală și cosmetice pe bază de cânepă!

Brandul

HempTraditional este o companie clujana care isi propune sa contribuie la inbunatatirea calitatii vietii si sa aduca mai aproape de dvs, sub diverse forme, o minune a  naturii, planta de Cannabis.
 
Ne dorim sa va simtiti bine si sa va  largiti  orizontului  in ceea ce priveste produsele pe baza de canepa, fie ele de uz intern, extern, cu CBD sau fara.
 
Va prezentam intotdeauna produse de cea mai inalta calitate, produse testate si certificate, la un pret cat mai accesibil, respectand de asemnea si legislatia in vigoare.
 Invatarea continua si experimentarea, ne caracterizeaza si  fac diferenta in in contextul in care lumea se transforma cu o viteza uimitoare.
 
 Descopera alaturi de noi beneficiile produselor din canepa asupra sanatatii!

Know How

Know-how-ul nostru se bazează pe exploatarea atributelor medicinale ale cânepei și ale altor substanțe active naturale. Cânepa este cunoscută pentru efectele anti-inflamatoare, curative, antibateriene și antivirale. De asemenea, ajută în tratarea numeroaselor boli și afecțiuni medicale comune (uzuale) și de obicei generează într-un timp foarte scurt calmarea, când este aplicată local sub formă de tinctură sau unguent.

S-a dovedit faptul că tratamentul cu produse din canepă este eficient în afecțiunile medicale generate de stilul de viață nepotrivit și de înaintarea în vârstă. Spre deosebire de alte medicamente clasice, aceste medicamente naturale nu prezintă efecte secundare nocive cunoscute. Compușii psihoactivi nu sunt prezenți în varietățile de cânepă certificate tehnic, pe care le folosim în producția de cosmetice. Produsele noastre bazate pe aceste soiuri de cânepă sunt sigure și nu duc la formarea de obiceiuri dăunătoare sănătății sau la consecințe medicale nedorite.

Producția

Producția se realizează în Uniunea Europeană, într-un laborator acreditat. Laboratorul deține atât  certificare ISO 9001:2008, cât și certificare GMP pentru dezvoltarea de produse medicinale pentru uz uman. Laboratorul a primit certificare completă în urma inspecției de testare a medicamentelor, iar în procesul de producție principala noastră grijă este reprezentată de asigurarea calității produselor.

Obiectivul final al producției este de a asigura livrarea pe piață a unor produse de o calitate superioară, sigure și eficace.

Concentrarea pe asigurarea calității și conformității nu este limitată la inspecția produselor finale, dar se extinde și la testarea materiei prime, la ambalarea produselor și la întregul  proces de producție. Toți angajații din procesul de producție participă cu regularitate la cursuri de formare din aria igienei la locul de muncă, siguranței în muncă și a proceselor de manufacturare.