Ingrijire

De ce sa folosesti frecvent crema de canepa

Ingrijirea pielii este esentiala, deoarece putem spune fara nicio retinere ca pielea este cel mai important organ al organismului nostru. Acest urias organ acopera intregul corp si actioneaza ca o bariera impotriva tuturor bacteriilor. In plus, structura sa este uimitoare iar capacitatea de regenerare este si ea impresionanta.

Desi se regenereaza repede, o piele neingrijita poate sa se imbolnaveasca, sa isi piarda din elasticitate si sa imbatraneasca prematur. Tocmai de aceea, folosirea  unor creme nutritive, pastrarea unei igiene corporale riguroase si protectia impotriva factorilor externi daunatori sunt importante.

Problema apare in momentul in care trebuie sa alegi produsele de ingrijire. Care sunt cele mai bune? Ce ingrediente trebuie sa aiba? Ce ingrediente nu trebuie sa aiba?

Annabis

Cu siguranta, pe piata sunt o multime de produse foarte bune si o multime de produse de o calitate indoielnica. Daca vrei sa ai o piele perfecta, regula este sa alegi mereu produsele organice si sa citesti proprietatile fiecarui ingredient.

Daca nu ai rabdarea suficienta, iti recomandam noi un produs foarte bun: crema de canepa. Obtinuta din ulei de canepa, aceasta crema careia nu i s-a acordat foarte multa atentie reuseste sa fie unul dintre cele mai bune produse pentru piele.

De ce sa folosesti frecvent crema de canepa?

  • Pentru ca are un continut deosebit de bogat in acizi grasi. Omega 6 sau Omega 3 sunt prezenti in cantitati mari in crema de canepa si lupta impotriva unor probleme grave ale pielii, precum eczema sau dermatita.
  • Pentru ca are un continut bogat in acid gama linoleic. Acest compus are o multime de beneficii antiinflamatorii.
  • Pentru ca are o cantitate importanta de proteine. In uleiul de canepa sunt nu mai putin de 25 de proteine, care aduc numerosi aminoacizi in organism.Spr deoseire de alte proteine, cele din canepa sunt foarte bine asimilate de corp, ceea ce le face cu atat mai valoroase.
  • Pentru ca imbunatateste aspectul tenului si lupta impotriva deteriorarii pielii.

Este adevarat ca produsele din canepa sunt privite cu neincredere, in conditiile in care din aceeasi planta sunt produse si anumite substante halucinogene. Totusi, cremele, uleiurile si alimentele din canepa nu au nimic halucinogen si pot fi folosite cu incredere in ingrijirea cosmetica.

Da! Exista si alimente din canepa, inclusiv ciocolata, biscuiti sau pur si simplu seminte ce pot fi consumate dimineata, cu lapte. Toate sunt sanatoase si foarte interesante.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *