Beneficii

Cosmetice convenționale vs. cosmetice naturale și organice

Cosmeticele clasice funcționează bine, la fel și cele naturale. De ce să faceti un pas suplimentar și să plătiți mai mult pentru produse cosmetice naturale sau organice? Când ne uităm mai atent la un produs cosmetic natural, aflăm că există o diferență semnificativă între acesta și un produs cosmetic clasic. Având în vedere că sănătatea  este cel mai important lucru pe care îl avem, considerăm că merită să facem acest pas.

Spre deosebire de produsele cosmetice obișnuite, cel natural nu conține substanțe nocive care pot dăuna sănătății dvs. atunci când este utilizat pentru perioade lungi de timp. Aceste substanțe nocive nu vor rămâne doar pe suprafața pielii; ele pot, de asemenea, să facă rău mai profund în corpul nostru. În timpul procesului de fabricație, producătorul nu are obligația de a folosi substanțe naturale, astfel substanțele sintetice pot să fie utilizate. În mod evident, substanțele sintetice sunt mult mai ieftine, iar jucătorii din industria cosmetică sunt mult mai câștigați.

Când folosesc aceste substanțe pe termen lung, oamenii suferă adesea de alergii, piele iritată, chiar și boli grave ale pielii. De asemenea, produsele cosmetice convenționale conțin multe ingrediente care sunt ineficiente. Nu ne vor face rău,  dar pe de altă parte nici nu ne vor ajuta. De exemplu siliciul, pe care îl găsiți în aproape fiecare produs, lasă o falsă impresie de piele netedă. Nu este doar siliciul, celelalte ingrediente sunt, de exemplu, agenți de spumare, substanțe obținute din petrol, coloranți și solvenți.

Încercați în schimb cosmeticele naturale și organice. În acest caz nu există riscul de a aplica petrol pe piele. Produsele noastre sunt naturale și organice, fabricate din ingrediente de înaltă calitate, extracte din plante sau plante medicinale și alte componente naturale. Cosmetica naturală se face fără a folosi parfumuri sintetice, coloranți, siliconi, derivați de petrol cum ar fi parabeni, uleiuri minerale sau parafine. În cele din urmă, rețineți,  pielea noastră este cel mai mare organ al corpului nostru, așa că ar trebui să avem grijă de acesta în consecință.

Și pentru a vă asigura că utilizați cu adevărat cosmeticele naturale sau organice, căutați certificările.

Cosmeticele noastre sunt  etichetate  : CPK natural și CPK organic.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *