Ingrijire, Piele atopică, Piele uscată, Psoriazis, Ulei de cânepă

Certificare CPK pentru produsele Annabis!

VENIM CU VEȘTI BUNE! Majoritatea produselor noastre din cânepă au primit certificatul CPK, eliberat de KEZ o.p.s. – prima organizație acreditată de control și certificare a cosmeticelor naturale și organice din Cehia.

Certificat Natural CPK

Brand-ul certificărilor CPK a fost fondat în 2007. Scopurile principale ale acestei companii sunt: să faciliteze accesul la informație în domeniul pieței de cosmetice, protecția consumatorului, protecția mediului. Orice producător poate solicita certificarea, dacă produsele îndeplinesc cerințele stricte. Logo-ul CPK pe ambalaj este o garanție a caracterului natural al produsului. Certificatul, bazat pe standarde instituite de compania franceză Ecocert, garantează că produsul nu conține compuși sintetici sau substanțe dăunătoare organismului uman.

Image result for Certificat Natural CPK

Certificarea CPK este acordată de KEZ – Kontrola ekologického zemědělství o.p.s. din Republica Cehă. Această instituție independentă certifică de asemenea și agricultura ecologică.

Una dintre cele mai importante standarde pentru obținerea certificatului este ca produsul să conțină exclusiv ingrediente naturale, obținute printr-o modalitate ecologică. Se pune accentul pe protecția mediului și pe impactul cât mai restrâns asupra acestuia.

Produsul nu trebuie să conțină compuși sintetici sau substanțe dăunătoare sănătății. De asemenea este interzisă folosirea ingredientelor modificate genetic, derivați din petrol, parfumuri sintetice, conservanți chimici, coloranți artificiali, substanțe chimice cu filtru UV sau produse animale pentru care a fost necesară sacrificarea animalului (substanțe cum ar fi lanolina, mierea sau laptele sunt excepții- n.n. acestea nu necesită sacrificarea animalului – ). Produsele nu pot fi testate pe animale.

La fel ca alte certificări, CPK se concentrează nu doar pe compoziția produsului, dar și pe procesul de manufacturare și ambalare. Sunt de dorit respectul pentru ecosisteme și materialele reciclabile.

Certificatul Natural CPK Organic

CPK Organic este o versiune mai strictă a certificării CPK. Criteriile de bază nu sunt cu mult diferite, însă pentru a obține varianta de certificare Organic, ingredientele Bio trebuie să reprezinte cel puțin 20% din compoziția produsului. Adjectivul ”bio” nu garantează doar standardele certificării CPK (interzicerea folosirii de substanțe sintetice și dăunătoare, abordarea environmentally-friendly, etc.), dar și folosirea ingredientelor provenite din agricultură ecologică. Certificarea CPK Organic este garantată de KEZ – Kontrola ekologického zemědělství o.p.s. din Republica Cehă. Această instituție independentă certifică de asemenea și agricultura ecologică.

Ne bucurăm să oferim clienților noștri pe www.hempworld.ro și în magazinele partenere produse certificate.

Mai multe informații găsiți pe http://www.kez.cz/prirodni-a-bio-kosmetika sau

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *