Beneficii

Beneficiile Argintului coloidal în cosmeticele pe bază de cânepă

Argintul coloidal se poate cumpăra în farmacii – interesant, nu-i așa? Ceea ce este și mai interesant este versatilitatea acestui element ca întrebuințare pentru tratarea diverselor probleme ale pielii. Argintul coloidal are un puternic efect antibacterian și antiseptic.

Crema Cremcann Silver cu argint coloidal este ideală pentru îngrijirea pielii afectate de acnee sau herpes. Se potrivește tuturor tipurilor de ten, inclusiv cel sensibil. Se absoarbe rapid, nu lasă o senzație lipicioasă și are un efect rapid.

Gelul Balcann cu scoarță de stejar conține de asemenea argint coloidal. Astfel are un efect benefic în calmarea hemoroizilor. De asemenea accelerează regenerarea pielii în caz de arsuri solare sau mușcături de insecte.

Cremcann-Silver

Ce este argintul coloidal și cum funcționează?

Este o dispersie (a se vedea sensul chimic) de microparticule de argint în apă distilată, prin folosirea unor instrumente specifice. Așadar microparticulele de argint coloidal sun mai mici în dimensiune decât un virus sau o bacterie. Astfel poate penetra bariera acestora și îi poate distruge. Rămâne totuși întrebarea – dacă are un efect atât de puternic, de ce nu distruge și bacteriile benefice organismului? Argintul coloidal blochează doar micro-organismele anaerobe (care sunt capabile să trăiască într-un mediu lipsit de oxigen). Particulele de argint penetrează agenții patogeni (viruși, bacterii, mucegai, etc.) și descompun enzimele fără de care aceștia nu pot supraviețui. Efectul are loc în decurs de câteva minute.

Alte beneficii ale argintului coloidal:

  • Efect antibiotic, anti-viral și antimicotic;
  • Agent anti-inflamator;
  • Grăbește vindecarea rănilor și cicatrizarea;
  • Curăță și regenerează  pielea;
  • Micșorează porii dilatați;
  • Reduce secreția de sebum;
  • Calmează pielea.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *