Astenia de toamnă: cum să o învingem

Astenia de toamnă: cum să o învingem

Toamna este anotimpul în care natura îmbracă o paletă impresionanta de culori. Însă tot acum scad și temperaturile, zilele se scurtează iar ploile sunt tot mai frecvente. Toate acestea pot cauza astenia de toamnă, resimțită de multe persoane. Dacă te simți secat de energie și ai o dispoziție proastă, asigură-te că dormi suficient, practică activități fizice și menține o dietă bogată în vitamine și minerale.

Iată ce te poate ajuta!

Uleiul de cânepă ca supliment nutritiv este bogat în vitamine, minerale și fitosteroli. Multe din aceste substanțe sunt esențiale pentru menținerea sănătății organismului; corpul nu le poate produce singur, așadar are nevoie să le primească din alimentație. Uleiul de cânepă conține aceste substanțe în formă naturală, ușor de digerat. Uleiul de cânepă bio 100% presat la rece nu conține THC. Acest ulei este special datorită compoziției sale, și distinct datorită aromei, culorii verzui specifice și a gustului subtil de nuci. Raportul unic de acizi grași Omega 3 și Omega 6 corespunde necesarului natural al organsmului. Uleiul face parte din categoria grăsimilor sănătoase, esențiale pentru sănătate. Este ideal pentru mâncăruri reci – salate, dressinguri, tartinabile, etc. -, dar și pentru asezonarea unor feluri de mâncare caldă, cum ar fi pastele făinoase, chiar înainte de a fi servite.

Cannol

O baie relaxantă cu ulei de cânepă pentru combaterea stresului. Uleiul de cânepă conține acizi grași nesaturați Omega 3-6, dar și vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, fitosteroli, fitină și alte minerale importante. Pentru a te bucura de relaxarea perfectă, fie ca masaj sau o baie caldă, folosește uleiul de cânepă Cannol, cu 99,4% ingrediente din cânepă. Acest ulei te va ajuta să te relaxezi, regenerând pielea în același timp. Dacă ai căutat un produs natural pentru masaj acasă sau la tehnicianul maseur, acesta este uleiul ideal. Doar câteva picături în apa de baie îți vor trezi simțurile și vor aduce o senzație de destindere. Îți dorim mult succes în lupta împotriva melancoliei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *