Ulei de cânepă

3 BENEFICII MINUNATE ALE ULEIULUI DE CÂNEPĂ PENTRU PĂRUL TĂU

Annabis

Uleiul de cânepă hidratează scalpul şi firul de păr. Un păr sănătos trebuie hidratat corespunzător şi îngrijit regulat. Unul dintre beneficiile uleiului de cânepă este reprezentat de proprietățile sale de hidratare. Acestea previn uscarea excesivă a părului și asigură hidratarea scalpului. Uleiul de cânepă se absoarbe uşor, fără să lase o peliculă grasă la nivelul scalpului sau firului de păr.

Uleiul de cânepă stimulează creşterea părului. Acest lucru este posibil datorită conţinutului de acizi graşi omega-3, omega-6 şi omega-9, care sunt necesari creşterii unui păr puternic şi sănătos. De asemenea, uleiul îmbunătățește circulația sângelui în scalp, permițând ca părul să fie hrănit suficient pentru a crește în frumusețe.

Uleiul de cânepă întăreşte rădăcina firului de păr şi previne deteriorarea acestuia.  Ruperea frecventă a firelor de păr este, în mod cert, un aspect foarte neplăcut. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când părul și pielea capului devin prea uscate. Ca urmare, firul de păr devine mai subţire și se deteriorează mai ușor. Uleiul de cânepă are capacitatea de a menține o structură naturală a părului și de a hrăni pielea capului, făcând firul de păr mai puternic și mai dificil de rupt.

 

Încearcă produsele noastre cosmetice de înaltă calitate pe bază de cânepă pentru păr

Șamponul natural din cânepă Bodycann este ideal pentru îngrijirea zilnică a parului. Acesta conține agenți de spălare foarte blânzi, adecvați pentru pielea sensibilă predispusă la eczeme și psoriazis. Extractele din plante, împreună cu uleiul de cânepă, ajută la calmarea și regenerarea pielii capului, menținând părul sănătos și strălucitor. Pantenolul are un efect benefic asupra calității și creșterii părului, îmbunătățind aspectul acestuia. Șamponul Bodycann conține: ulei din semințe de cânepă, ulei de Argan, 19 extracte de plante, lemn de santal, lavanda, cedru.

Al doilea produs pentru îngrijirea părul tău este Cannol, un ulei de cânepă de înaltă calitate, 100% natural, care conține 99.4% ingrediente din cânepă. Are un conținut ridicat de acizi grași esenţiali nesaturați Omega 3-6, vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, fitosteroli, fitin și un număr de minerale importante. Îl poți aplica direct la rădăcina părului, înfășurând apoi părul într-un prosop. Ca măsură de prevenție, poți utiliza uleiul la fiecare spălare a părului. Toarnă șamponul normal în palmă și adaugă aproximativ trei picături de ulei de Cannol, spală părul și clăteşte-l bine. Cannol conține: ulei de cânepă și extract din semințe de cânepă, ulei din coajă de clementină, coajă de grapefruit, ulei de măsline.

 

 

Ai încredere în puterea cânepii!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *